Szív alakú szappant hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Páromnak szeretném adni Valentin napra, nem szereti a tusfürdőt, szappannal fürdik mindig, praktikus ajándék lenne, amit legalább használni is tudna. :) Pesten valamelyik plázában vagy nagyobb hipermarketben vagy valahol látott valaki esetleg? Köszi!2014. febr. 10. 20:10
1/3 anonim válasza:
Szia nem vagyok pesti de itt egy biobolt ami Budapesten található.
ÉS a lap alján van egy szív alakú dobozban rózsaformájú szappankánk az is szép és romantikus ajándék lenne
2/3 anonim válasza:
Vagy esetleg a budapesti rodalent kft által késíztett termékeket is megnézhetnéd
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezeket láttam, az első tetszik is, csak túl pici szerintem az árához képest. :( A második jó lenne, csak gondoltam hátha van valami más is ezen kívül, mert nem nagyon találtam. :/
2014. febr. 10. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!