Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy gyorsabban...

Mit tegyek hogy gyorsabban nőjön a hajam?

Figyelt kérdés
Ballagásom kór hosszabb hajat szeretnék de most rövid a hajam és nem tudom hogy nőhetne gyorsabban.

2014. febr. 10. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Az durva, hogy elballagsz úgy, hogy nem tudsz helyesen írni.... én a helyedben inkább emiatt aggódnék :)
2014. febr. 10. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg keveset vasalni/göndöríteni, mert ezek roncsolják. Ha hideg van, vegyél sapkát, a hideg nem tesz jót a fejbőrnek. A gyorsabb növés érdekében minden este masszírozd át a fejbőröd (keress rá a neten a fejbőrmasszázsra), valamint nekem nagyon bevált a ricinusolajas pakolás. Én úgy csinálom, hogy 1 ek mézhez 1-1,5-2 ek ricinusolajat keverek (ezt egy nagyon picit megmelegítem a mikróban, hogy könnyebben folyjon), majd hozzáadok egy tojásfehérjét; de ezzel kapcsolatban is találsz nagyon sok tippet a neten. Olvasd el az ilyen kérdéseket, mert nagyon sok van már!
2014. febr. 10. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A hajnövekedést nem lehet gyorsítani... annyit tehetsz hogy nem ártasz a hajadnak, a végére nagyon vigyázol hogy le ne töredezzen, nem vasalod stb.
2014. febr. 11. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
A hajad nem fog nőni. Hülyeség mindenféle hajnövesztő szer..minden! annyit tehetsz egyedül, hogy veszel hajvég ápolót a hajadra és most rendesen levágatod a végét h ne maradjon meg az eltöredezett és a szálkás vége.. mert a hajad nő csak a végén azért nem látszik, mert az eltöredezett hajvégek letörnek.. Tehát.. de ha még sem nőne meg vegyél felcsatolhatós póthajat.fodrász felrakja:)
2014. febr. 11. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!