Milyen hajvasaloval lehet tukorsima a nagyon dus es vastag szalu hajam tartosabb ideig (3-4 nap esetleg)?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnek mar tenyleg egy oan hajvasalot amivel tukorsima a hajam es nemcsak 2 napig. mar ez lesz a 3. hajvasalom tobbet nem akarok ! a penz nem szamit csak mar tenyleg jo legyen. es leccike irjatok meg hogy mennyi ideje vasaljatok a hajatokat! amugy a remington es a gama-n gondolkozom! es leccike oanok valaszoljanak akik mar hosszabb ideje vasaljak a hajukat !!! ja es leccives irjatok le hajvasalu pontos nevet ne csak a markajat 2008. júl. 20. 00:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem egy hajvasalás időtartama 1 nap szoval ez mindennapos dolog.
2/9 anonim válasza:
előző válaszolónak üzenem hogy akkor nem jó a vasalód...egy normálisan kivasalt haj kibirja 4-5 napig! Nekem Gama van,fodrászkellékesnél vettem. De a Remingtont is dicsérik,a lényeg h minél több vattos legyen...Az enyém 170 w és 200 fokon vasal és tart 5 napig! :)
3/9 anonim válasza:
ja,a pontos neve: Gama ceramic ion technology
4/9 anonim válasza:
nekem csak enyhén hullámos hajam van akkor is csak hajmosás után...ez ténleg mindennapos dolog.babylyss hajvasalók szerintem jok.
5/9 A kérdező kommentje:
KOSZI A VALASZOKAT! LECCI MEG IRJATOK AKINEK VAN TAPASZTALATA
2008. júl. 20. 14:15
6/9 anonim válasza:
Ha kivasalod a hajadat egyenesre az csak a hajmosásig fog egyenes maradni.Ha megmosod a hajadat ujra begöndörödik.
1 fodrásztanuló
7/9 A kérdező kommentje:
en ezt ertem hogy ha viz vagy para eri a hajat akkor osszeugrik. nekem most egy keramialapos vasalom van csak az a baj hogy max1 napot birja ki hajam az egyenes tartast pedig para sem eri. valamelyik vasaloval meg kibirta harom napot is -persze nem erte viz. szoval a hajvasalot szeretnek valtani. varom a tanacsokat hogy milyent vegyek. leccike irjatok le a pontos nevet! a remington s 9000 professionalon gondolkozom. arrol van valakinek velemenye? koszonom a valaszokat
2008. júl. 20. 22:46
8/9 anonim válasza:
szerintem semmivel!Nekem vékony hullámos hajam van,mindennap kikell vasalnom...:S mert ha este fürdök akkor a párától vagy a víztől vissza hullámosodik! Max ha nem fürdesz 3-4 napig akkor ugy marad!!!
9/9 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy vegyél hővédő sprayt.A babylisst nagyon ajánlom, piros flakonban van.Az megvédi a párától.meg a scwarzkopf is jó, de nem ez a Got2be-se, hanem egy kicsivel drágább, de nemtudom h mi a neve.
Nekem remingtonos hajvasalóm van, de abból is csak a legolcsóbb.a hajam göndör, de ha vasalás előtt minden tincst befújok a páravédő hővédővel egy 4-5 napig sima marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!