Hogyan tudom hamar kikoptatni a hajszínezőt? Kerlek segítsen valaki!
Figyelt kérdés
barna hajam volt ... ombréra szerettem volna ezért megkértem a fodrászt, hogy az alját kicsit szőkítse ki... hát nagyon szőke lett szinte az egész hajam...
most egy L'oreal színezővel beszíneztem a hajam ami elvileg sötétbarna, de fekete lett tőle a hajam és ráadasul ugy veszem észre hogy foltosan kopik ki.. mit tegyek ?? tanacsot szeretnék kérni, és az eredeti hajszínemet.. :(
2014. febr. 9. 19:00
1/4 anonim válasza:
Pár hajmosás után fakulni fog, egyébként mosd meg citromos-vizes lében, vagy járj uszodába, a klór is marja a festéket...
Van ismerősöm, akinek szintén fekete lett a haja a barna szinezőtől, de az biztosan kopik.
2/4 anonim válasza:
A SÖTÉTBARNA FEKETE!! Nem tudom hányszor írtam már le.. Mivel a hajvéged szőke ezért teljesen olyan mint előtte már nem lesz és kikopni se egységesen fog. Szerintem keress fel egy fodrászt és csináltasd meg vele ahogy szeretnéd! Ne otthon kísérletezgess!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
az a baj hogy a fodrász cseszte el először...
a hajtöredezésre nem tudtok esetleg valamit ?
2014. febr. 9. 20:57
4/4 anonim válasza:
hajtöredezés: tegyél a hajadra tojásos-mézes hajpakolást. (egy tojás, egy evőkanál méz) Mindent hajmosás előtt. Hagyd hatni 10 percig. De ha nagyon töredezett a hajad, akkor vágasd le a végét, anélkül nem hat, ez csak megelőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!