Mitől nőne a hajam gyorsabban? Nagyon szeretném ha, gyorsan nőne! Hallodtam olyanról, hogy összefogva kell hordani, meg ilyenek. Ez igaz? A ricinus olajat ne írjátok légyszi.
Figyelt kérdés
#haj #hajnövés gyorsan
2014. febr. 8. 20:53
1/8 anonim válasza:
összefogva kell hordani?? ezt meg honnan szedted? XD
2/8 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőm mondta,hogy ha úgy hordom (szorosan összekötve) akkor húzódnak a hajhagymák és gyorsabban fog nőni...de szerintem sem igaz.
2014. febr. 8. 21:03
3/8 anonim válasza:
hát az pont nem tesz jót neki :D inkább az segít, ha minden nap átmaszírozod picit a fejed, az jó a hajhagymáknak, kicsit fölélénkülnek, és az segithet picit :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. febr. 8. 21:09
5/8 anonim válasza:
Ennyire nem egyszerű a dolog. Több dolgon is változtatnod kell, hogy nőjön a hajad. Pl érdemes szilikonmentes, természetes sampont, balzsamot használni (én Lorealt használok, netről rendelem, kicsit drágább, de azóta egészségesebb is a hajam). Aztán le kell tenned a hajvasalót, hajsütővasat, szárítani is csak keveset szabad, festeni is csak minőségi festékkel és minél ritkábban. Szóval ezek az alapok. Ezen felül használj dm-es hajvitamint, állítólag ez a legjobb (én csak 3-4 hete szedem, így nem nyilatkozhatok), aztán fontos a rendszeres hajvágás is, meg kell szabadulnod az összes tördezett hajvégtől (akár fokozatosan), illetve fontos a hajápolás (főleg szilikonmentességnél) natúr olajokkal mint pl a mandulaolaj, kókuszolaj (csak szűz!), argánolaj, ezekből tegyél a hajadra pakolást egy kis növesztő hatású ricinussal és rozmaringolajjal keverve. Ha mindezt betartod, a hajadnak gyorsabban kell nőnie és az eredmény látványos lesz. Ezen felül már csak plusz a fejbőrmasszírozó vagy az almaecetes öblítés.
6/8 brigi0202 válasza:
én olyat hallottam, hogy olivaolajat kell felmelegíteni és azt kell belemasszírozni a fejbőrödbe, így 1 hét alatt 1 centit nő a hajad.. dee itt van pár link:
http://www.youtube.com/watch?v=kdSDiFKU2G0
http://www.youtube.com/watch?v=m_mbyz56Bdg
http://www.youtube.com/watch?v=so9ExluN8TM
egy kis angol tudás azért kell hozzá hogy tudd, mit használ, hogyan kell, mennyi ideig stb...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettetek
2014. febr. 9. 18:00
8/8 anonim válasza:
Nem tudom igaz e de én olyat is hallottam,hogy sok folyadékot kell inni.A haj keratinból áll(ilyen tartalmú pakolásokat is alkalmazhatsz)vitamindús táplálkozás..sok minden hat a haj minőségére,növekedési sebességére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!