Testápoló helyett motorolaj is jó lenne?
Figyelt kérdés
Tudtátok, hogy kőolajszármazék, kőolajhulladék szagtalanított és színtelenített adaléka és egyebe kerül a szépségápolásos cuccainkba? Ennyi erővel bármilyen olajat magunkra kenhetnénk, nem? Babaolaj 100%-ban ásványi olaj, ami a föld alól jön elő.
Utánanéztem a flakonok hátoldalán található összetevőknek (mindegyiknek kb.: 10-20 másik neve is van ami egyre csak bővül) és úgy 10-ből 7 a kőolaj-finomítóból kerül ki.
Mikor jobban megnéztem 1-1 adalékanyagot hát alig hittem a szememnek.
Aki ezekkel tisztában van ajánlana nekem olyan BIO tisztálkodószereket (fogkrém, szappan vagy tusfürdő, sampon) amiben nincsenek ilyen rákkeltő és mérgező anyagok? Létezik olyan amiben semmi kőolaj nincs?
2014. febr. 8. 18:10
1/7 anonim válasza:
A kőolajat is az anyatermészet adja.
2/7 anonim válasza:
Hülyeséget beszélsz,ezek olyan anyagok amik csak vivőanyagként vannak jelen,így nem nagy mennyiségben található egy adott termékben.Különben nem kapna uniós engedélyt sem.
3/7 A kérdező kommentje:
20-25 féle összetevő van benne amiknek kb fele az olajfinomítóból került ki, szóval sok ilyen kaki van benne.
2014. febr. 12. 18:23
4/7 anonim válasza:
Manna szappanok illetve a természetes szappanok (herbatárban). Ezek jók.
5/7 A kérdező kommentje:
Már azt használok, teljesen jók, eleinte száraz volt a bőröm, de már teljesen jó és az izzadságom sem olyan büdös, mint volt. Nagyon szagos nem voltam, de azért másabb, na. És nem is vakarózom és valahol a pattanásaim is elhagytam. :):):):):):):):)
2014. febr. 24. 20:57
6/7 anonim válasza:
Én nagy Alverdés vagyok. Rendszeresen járok a dm-be tusfürdőt, kézkrémet, testápolót, sampont, arclemosót, arckrémet beszerezni. A rossmann-os Alterra máka kínálatából az aloe verás-gránátalmás hajpakolást használom, de régebben használtam a 2 az 1-ben tusfürdő-samponját is, és az illatanyagmentes testápolóját.
7/7 anonim válasza:
A dezodorom is alverdés, parfümöt pedig bioboltban vehetsz, a Goloka golyós parfümjei az egyetlen olyan termékek, amiktől nem vagyok allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!