Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek az gaz ha valakin...

Szerintetek az gaz ha valakin sok az anyajegy?

Figyelt kérdés
"A teste kiraly csak sok rajta az anyajegy" akar ferfinel akar nonel, vagy ez nem befolyasol semmit?

2014. febr. 8. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
aha, mert esélyes a bőrrákra.
2014. febr. 8. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem tetszik. Egyébként ezen már gondolkoztam, hogy milyen lehet olyannak lenni, mert nem tudom elképzelni :/ Pl. ha elesik meg stb.. biztos nem lehet kellemes

Gáznak meg nem mondható, senki se tehet róla

Nálam befolyásol, de szerintem van olyan, akinél nem befolyásol semmit (ha csak a külsőt nézzük)

2014. febr. 9. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sok van,főleg a nyaki és mellkasi részen,de azért nem fekszek szike alá.Engem nem érdekel.
2014. febr. 9. 05:09
 4/5 anonim ***** válasza:
hogy lehet olyas valami gáz amiről nem ő tehet? vagy ha valaki szerint "gáz", az a gáz
2014. febr. 9. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
csak mert nekem eleg sok anyajegy van a fejemen es ezert mar kb 3-4 eve hosszu hajam, van pedig mar levagnam valami rovidre, dehat akkor meg latszanak az anyajegyek:(
2014. febr. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!