Van valakinek rowenta brush activ hajformázója?
Figyelt kérdés
Ha, igen, milyen? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Nemtudom h kérjek-e karácsonyra.2009. dec. 7. 19:15
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem volt , de eladtam.Nagyon dús a hajam, és nagyon lassan szárította.Normál vagy kevesebb hajhoz szerintem nagyon jó.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem valami dús, épp ezért szeretném, mert kefével nem tudom (2 perc után "leszakad" a kezem) beszárítani. Rem nekem beválik:)
2009. dec. 13. 08:04
3/3 anonim válasza:
Szia! Én most rendeltem meg. Nekem félhosszú hajam van, szőkére festett, sokat vasaltam mert hullámos.. szóval mindent elkövettem ellene amit lehet :) Már nagyon szálkás, seprűs volt az utolsó 4-5 centin ha magamnak szárítottam, hiába próbálkoztam a körkefével, teljes béna voltam. Utolsó reményemként megvettem a Rowentát... ez egy csoda kérlek szépen!!!! A fodrász nem tudja ilyenre megcsinálni... selymes, puha, fényes lesz a hajam vele és cseppet sem látszik a károsodás a végein. Az első alkalommal belejöttem hogy szárítsak vele hajat és szuper.. Nem kell többet vasalnom, a végei gyönyörűek, egyfele állnak ( én befele szárítom ). Arra még nem jöttem rá, a töveit hogy emeljem meg vele, de majd kifundálom. Én csak ajánlani tudom. Visszahozta a jó közérzetemet hogy ilyen szép a hajam mindig már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!