Fiuk ti szoktatok gyantáztatni?
Figyelt kérdés
Melyik testreszeteket es milyen gyakran?
Meg az igaz hogyha ha gyantsztatja valaki magát akkor ritkabb es világosabb ledz a szőr?
2014. febr. 7. 20:46
2/10 anonim válasza:
Nem. Sűrűbb, vastagabb és sötétebb lesz.
4/10 anonim válasza:
A farkamnál. Igaz, majd' megzavarodok közben, de legalább két hétig sima lesz a bőröm.
20/F
5/10 anonim válasza:
Én szoktam. A felsőtestemet,mellkas,has,hónalj.Nyáron 3 hetenként,ilyenkor ritkábban. Nekem nem lett ritkább,sem világosabb.
6/10 anonim válasza:
"Én szoktam. A felsőtestemet,mellkas,has,hónalj.Nyáron 3 hetenként,ilyenkor ritkábban. Nekem nem lett ritkább,sem világosabb."
És ezért végig le kellett pontozni mindenkit, aki nem?
7/10 anonim válasza:
Nem szoktam sehol, a lenti részt 0ással vágom, hónaljat szintén máshol nem kell.
8/10 anonim válasza:
Miről beszélsz??? Én soha senkit nem pontozok se le,se fel!
9/10 anonim válasza:
Ez esetben ne haragudj. Felbosszant, hogy valami hülye végig lepontozott mindenkit, aki nemet írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!