Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a haj zsírosodás...

Mit tehetnék a haj zsírosodás ellen?

Figyelt kérdés

Tudom, ez már az 1000. kérdés legalább..stb.

De néhol azt írják, hogy mossam gyakrabban (2-3 nap)

néhol, hogy ritkábban (4-5).

Mossam meg reggel, mert akkor nem termelődik annyira.

Másol hogy jó este is csak akkor kétszer, langyosabb vízben...stb. Bár ezt több helyen láttam szóval ezt inkább kipróbálom. Samponokat mindent próbáltam, de ugyan azt adják vissza.

Van valami végleges módszer? Kétszer mosás (egymás után) nappal vagy este? Esetleg valami más sampon?

Nem szeretnék sokat rászánni, tehát annyira nem akarom ápolni, hogy szárítás, balzsam és egyebek, csak hogy ne 2-3 naponta kelljen mosni hanem 4-5.

2014. febr. 7. 20:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Néhol, hogy vágjam rövidebbre, mert akkor sem zsírosodik annyira...már nem tudom, miben higgyek.
2014. febr. 7. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

ne tapogasd meg fogdosd sokat, a kezeden lévö zsir is ràtesz egy lapàttal.

szerintem ritkàbban mosd, ahhoz hozzàszokik a hajad, de az lesz legalàbb egy hónap, ha nem több

2014. febr. 7. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
amikor öblíted le a sampont akkor az a víz hideg legyen
2014. febr. 7. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez mennyiben befolyásolja a zsírosodást?
2014. febr. 7. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
a hideg víz összehúzza a faggyúmirigyeket vagy miket, ezt olvastam valahol.. és én is alkalmazon már pár hete, és javulást vettem észre.
2014. febr. 7. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgylegyen, kipróbálom, köszi.
2014. febr. 8. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!