Mindig nagyon pattanásos a homlokom. Van valami jó módszer, praktika arra hogy ne legyek?
Mivel zsíros a homlokod azért vannak rajta pattanások :)
Na akkor,semmikép se szárítsad,pláne ne babaszappannal! Mert minél jobban szárítod a bőrödet annál jobban zsírosodni fog. Nekem elhiheted, megtapasztaltam...A bőrt hidratálni kell. Vegyél olyan hidratálókat amik mattítják is a bőrt pl.Nivea Control Shine(nekem ez van,kb 1-1,5 hónap elteltével látszott meg a hatása).Vagy olyan alapozókkal kend az arcod amik pattanásos bőrre ajánlottak pl.Maybelline pure alapozó vagy Maybelline Dream Matte-ez állítólag jó zsíros bőrre.(tény h mindkettő drága,de itt a karácsony :P).Akkor heti egyszer bőrradíl.Anno láttam még az Oriflame-ben olyan korrektort h az egyik fele,aloe verás,a másik fele korrektor-na ilyet nem ártana beszerezni,mert az aloe vera nyugtatja a bőrt. Amit én még mellékesen ajánlok az a Nivea bye bye spot éjszakai arcápoló.Erre sokan mondják h jó.(Én ilyet akarok kérni karácsonyra)
Még valami,reggel és este is jól mosd meg a homlokod!De lehetőleg ne forró vízzel hanem langyossal.
előző válaszolónak:valahogy ellentmondásos az amit irtál....ha szárad a bőr nem tud ezzel egy időben zsírosodni is....
le kell szárítani a pattanásokat, és erre tökéletesen megfelel a kénes szappan,és a zsíros bőrre is persze utána hidratálókrémet is használj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!