Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok! Ez a hajszín...

Fodrászok! Ez a hajszín hogyan érhető el? Rózsaszín+szőke keverve?

Figyelt kérdés

[link]

Vettem szőkét, rózsaszínt, de nem tudom... milyen árnyalatú szőkébe kéne egyáltalán mennyi rózsaszín keverőszínt keverni?

2014. febr. 5. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
csináltasd fodrásszal!
2014. febr. 5. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fú, a "tapasztaltságod" alapján szerintem is menj fodrászhoz. Nem vagyok fodrász, csak elég tapasztalt a téren, szerintem ezt a konkrét színt rózsaszínnel nem fogod elérni. Talán a Directions baracksárgája nagyon kevés ideig, sok kondícionálóval hasonlít. De kérdéses, hogy a hajad mire oda jut, hogy ilyen színű lehetne (vagyis a színező felvitele előtt fehéres szőke leszel) lesz-e ilyen jó állapotban.

Jó lenne tudni, hogy milyen "szőkét" vettél (festék vagy szőkítőpor, hány százalékos oxi, stb) és a rózsaszínról is pár dolgot. Valamint a te hajadról: Milyen a színe, volt-e már festve, milyen állapotban van.

2014. febr. 5. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző nagyon jókat írt. Ez ugye egy rajz, a haj színe nem valóságos. A hajfestékek választéka ugyan elég nagy, de ilyen színeket nem sűrűn szoktak igényelni, ezért nincs is, csak hasonló.

A gyöngyházszőke, bézsszőke hasonlít rá leginkább. Először is kell egy szép világos hajalap (legalább 9-es!), aztán ezt lehet színezni. Biztos, hogy időbe telik eltalálni a kívánt árnyalatot, és még akkor sem biztos, hogy a következő tőfestésnél-színezésnél sikerül ugyanolyanra megcsinálni...

2014. febr. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!