Akik szedték a Sotretet, segítenének? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos elkezdtem szedni, pont ma telik le az első hónap. De az arcom sajnos szerintem csúnyább, mint volt. Az orromról valóban elmúltak a pattanások és a homlokom egy részéről. Létezik, hogy csak csúnyább lesz ettől a gyógyszertől az arcom?2014. febr. 4. 13:54
1/3 anonim válasza:
igen létezhet (betegtájékoztatón is rajta van hogy az első hetekben romlik) nekem is romlott elég sokat a szedés utána 2 hónapra kezdett el javulni most már egy sincs
2/3 anonim válasza:
Az első pár hónapban a legtöbb embernek így tisztul az arca, hogy a pattanások sorra kijönnek... de aztán rendbe fog jönni a bőröd, csak addig is türelem.
3/3 anonim válasza:
Igen, nagyon sokat romlott nekem is eleinte, de aztán bő egy hónap hónap után alig volt. Összesen 2 hónapig szedtem, és azóta egy sem jött vissza. Gondolom ez az idő egyénenként változik. Pedig a doki azt mondta, hogy egy fél évet kell szednem, de a mellékhatások miatt abbahagytam.
Hullámonként néha van pár, de azok elmúlnak gyorsan. Az orvos felírt nekem egy magisztrális antibiotikumot tartalmazó alkoholos ecsetelőt, és néha azt használom, ha kijön pár.
Remélem segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!