Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikus sulit tudtok jót?

Kozmetikus sulit tudtok jót?

Figyelt kérdés
most akarom elkezdeni de bp-en mert költözöm és estin tudok csak járni és ingyenest szeretnék ahol diák is jár tudtok ilyet mert ahol lakom van csak pesten nem tudom h van ez.
2014. febr. 2. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:

A fiam egy éve végezte el a kozmetikusit. El tudod vele helyezkedni, de elég pangás van a piacon.

[link]

2014. febr. 2. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi majd megnézem én saját szalont akarok majd
2014. febr. 2. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiamnak is az a terve, de még sokat kell tanulnia a szakmában. Legtöbbet a gyantázást csinálja, meg a tini arckezelést. Az utóbbiért a fővárosban elkérnek négy ezer forintot. Már gyermekkorában sokat foglalkozott az arcával, alapvetően lányos a kinézete, öltözködése is elég lányos, és utálja a csúnya arcbőrt. Szerinte mindenkit meg lehet szépíteni.
2014. febr. 2. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:
én némi előnnyel indulok mert szemöldököt festeni tudok és gyantázni is csak a nehezebb dolgokat kell megtanulnom mint az arckezelés akkor jól lehet vele keresni szerintem nem pang mert mindenki jár kozmetikushoz és még akinek nincs is úgy pénze az is foglalkozik a külsőjével
2014. febr. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!