Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajból vöröset?

Fekete hajból vöröset?

Figyelt kérdés
Fekete hajam volt, kb 5 évig, aztán októberben be festettem vörösre, de nem épp olyan lett amilyent én szerettem volna...kb 1 hete vissza festettem feketére, most meg megint vöröset akarok..A L'oréal efassor hajradírral meg tudom csinálni magamnak, most, hogy csak egyszer volt be festve, vagy inkább fodrászhoz menjek? Ti próbáltátok már otthon? Vélemény?
2014. febr. 2. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Effassor kb a legrosszabb szőkítőpor (nem hajradír) amit életemben láttam, azzal biztos nem mész sokra, csak a hajad megy tönkre tőle. feketét nem is egyszerű leszedni szépen, a fodrász jobb választás lenne. De ha otthon akarod csinálni akkor próbálkozz Colour B4-al vagy Nirvel hajradírral, azok kíméletesebbek mint a szőkítőpor, de nem biztos hogy elég hatásosak lesznek. Valamint először kell a hajad végére kenni, utána a tetejére.
2014. febr. 2. 11:49
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi. inkább fodrászra bízom magam... :)
2014. febr. 2. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
én most lettem feketéből világosbarna próbáltam a colour b4 et pénzkidobás kíméletes de csak fakó fekete lett a fejem tetején meg enyhe vöröses lett úgyhogy leszívattam nem lett csúnya a hajam nem roncsol annyira ahogy gondoltam csak a derékig érő hajam kulccsontig ér levágtuk előtte mert nem fogta volna be
2014. febr. 2. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!