FIÚK! Ti mit szólnátok ha a csajotok egyikk napról a másikra megjelenne tüsi hajjal?
Bizony, akkor is ha jól állna.
Egy normális párkapcsolat NEM így működik, hogy sokkolod a pasidat/csajodat, hanem előre megbeszéled vele. Persze a fejeddel, hajaddal nem ő rendelkezik, a végső döntés a tiéd, de így tisztességes.
Fordítsuk meg a példát!
Tegyük fel, hogy a hideg kiráz téged a tetoválásoktól vagy a fültágítóktól és a pasid se szó, se beszéd, egyik nap kivarrt karral, kilyuggatott füllel állítana haza. Hogy reagálnál? Megsimogatnád a kobakját, hogy "de ügyes vagy, szívem"?
Én majdnem így voltam ahogy leírtad. :)
Középhosszú hajam volt és még eddig soha nem volt rövid. Mondtam a barátomnak, hogy valószínű, hogy le fogom vágatni rövidre. Ő elég hevesen tiltakozott ellene, mert szerinte biztos nem fog jól állni a rövid és hogy ne csináljam. Én viszont mindenképp változtatni akartam, úgyhogy kiegyeztünk abban, hogy levágatom vállig érőre. Elmentem a fodrászomhoz, és mondtam, hogy kb. milyenre szeretném. Meséltem Neki, hogy elvileg rövid haj volt a terv de a párom lebeszélt róla. Erre mondta Ő, hogy az valóban sokkal jobban állna mint a vállig érő és végül rábeszélt egy jó rövid frizurára.
Akkor mondtam Neki, hogy ma már vágatom, akkor vágjuk belőle jó sokat. Így hát maradtam az eredeti elképzelésnél és a hosszúból egyből nagyon rövid hajú lettem. :) A fodrászom mondta, hogy ha már nagyon rövidre akarom akkor érdemes jól felnyírni, mert úgy jobban néz ki.
A párom elsőre nagyon rám csodálkozott, de most viszont már annyira tetszik Neki, hogy azt mondta, hogy többet ne növesszem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!