Mit csináljak, hogy szebb legyen az arc bőröm?
Az utóbbi idõben nagyon csunya az arcbõröm. Tele van miteszerekkel az orrom, állam, homlokom. Havi elõtt kijön egy rakás gennyes, gyulladt pattanás és mind ez miútán begyógyul akkor is nyomot hagy. Mit ajánlotok?
23L
Ugyanígy vagyok 1 éve. Én most vettem kozmetikai tükröt és minden másnap gőzölök, tisztítok és fertőtlenítek. Napi rutin lett a többszöri szappanos arcmosás és a tonik. Eddig ez nekem nagyon bevált, de most hogy ilyen hideg van, nagyon szárad a bőröm, így most a szappannal csak módjával kell bánni. Az én bőrömnek nem túl jó a sok arckrém, naponta csak kétszer szoktam kenni(reggel-este).
Még nem használtam mitesszer tapaszt, de esetleg azt tudom még ajánlani. Az állítólag soktól megszabadít.
22/L
Most ki próbáltam a gőzölést, a mitesszereken segít, de a pattanás nyomaival mit kezdjek?
Nincs lehetőségem borgyógyászhoz járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!