Ilyen hajat mennyiért csinál meg egy fodrász kábé?
2014. jan. 31. 22:08
1/4 anonim válasza:
muszáJ!
És igen, kell szőkíteni.
Az ár pedig fodrászfüggő. Van, aki már 5-ért fest, más meg 25-ért.
2/4 anonim válasza:
a szőkítés elengedhetetlen, ez így nagyon szép nekem is nagyon tetszett, de a fodrászom azt mondta hogy ha ilyet akarok akkor azt 3-4 hetente újra kell festeni, mert gyorsan kopik, és ha kikopott nagyon hányás színe lesz.
az ár változó, nekem azt mondta hogy az első 4000 utána 2000 (az újrafestések)
3/4 anonim válasza:
muszáj!!
Egyébként igen tényleg muszáj, viszont az előzőnek nem volt igaza, azaz a fodrászának. Nekem volt ilyen hajam hónapokig nem kellett újrafesteni kb 3-4 hónapig el volt. A lényeg a minőségi! festék (sok fodrász gagyit használ, mert olcsóbb, azok nem is olyan tartósak) és lehetőleg minél kevesebb hajmosás.
4/4 anonim válasza:
hidd el megéri fizetni! azon ne múljon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!