Göndör hajam van de kb. úgy nézek ki, mint egy bárány. Általában egy darabig tök jó göndör, de másnap reggelre olyan szénaboglya. Valami tipp, hogy lehetne göndörebb vagy loknisabb?
Figyelt kérdés
Nem olyan szép loknisra göndörödik, hanem inkább ilyen egybe az egész néhol szép, néhol nem. Nektek mi a hajmosás utáni rutinotok? Mármint hajszárítót használtok vagy magától? Hajhab? Olvastam, hogy estére balerinakontyba kell rakni és akkor reggelre nem lesz olyan madárfészek hatású, tapasztalatok? :) Még egy utolsó kérdés, valami tipp, hogy milyen fazonra vágassam, hogy göndören is jól nézzen ki? (most a fodrász elcseszte a hajamat gondolom ez is közrejátszik valamilyen módon?)2014. jan. 31. 17:16
1/3 anonim válasza:
Hajformázó, beszárítás, majd hajlakk :)
Reggel csak igazítani kell...
2/3 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek is "bárány" haja van, neki vállig van vágatva, talán valamennyivel hosszabb. Sokat hordja összefogva, csak vizesen fésüli ki, megszárítja, és utána következő mosásig nem nagyon fésüli, mert nem lesz szép loknis, ha fésűvel hozzányúl, csak megigazgatja. Szerintem alváshoz is összefogja a haját (különben belefulladna)..
3/3 anonim válasza:
Hajmosás után hajhab és a ha hajszárítú akkor az alacsonyabb fokozat nehogy szétfújja a fürtöket,óvatosan. Kontyba is lehet kötni de én nem szoktam (bár az én hajam apróra göndör)...reggel lehet rá egy kis vizet spriccelni vagy valamilyen krémet vagy hajolajat tenni rá, vagy végső esetben göndörítővashoz nyúlni ha sehogy sem áll...fésülni pedig szigorúan csak a hajmosás után a vizes hajat szabad. A fazont illetően nincs tippem a göndör hajon semmien fazon nem látszik meg, esetleg ki lehet időnként ritkítatni, hogy nem legyen olyan loboncos :) Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!