Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sotret gyógyszer abbahagyása...

Sotret gyógyszer abbahagyása után mennyi időre lehet szoláriumozni?

Figyelt kérdés
Fél évig kell szednem a sotretet, már csak 2 hónap van hátra, és mivel elég fehérbőrű vagyok,már úgy nézek ki , mint a fal,eléggé zavar,szóval az abbahagyás után,kb mikor lehet szolizni??:)

2014. jan. 30. 22:22
 1/4 anonim válasza:
bocsi,erre nem tudok válaszolni,viszont kérdeznék,ha nem bánod.mennyire hatott a sotret,milyen volt a bőröd a szedése előtt és milyen most? köszönöm:)
2014. febr. 1. 07:11
 2/4 anonim ***** válasza:
befejezés után legalább 6 hónapig.
2014. febr. 1. 10:13
 3/4 A kérdező kommentje:
1.válaszoló!! Én elégedett vagyok vele, nagyon sok apró pattanásom volt,és most szinte már semmi,néha még kijön 1-2, viszont a szám nagyon-nagyon szárad:(
2014. febr. 5. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Abbahagyás után még vagy fél évig ne szolizz semmiképp, tönkreteszed a bőröd vele. Amúgy is a hófehér bőr mindig is a legszebb volt, szóval felesleges is a szoli.
2014. febr. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!