Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szolitól le lehet égni?

A szolitól le lehet égni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam először 8 percre, mára nagyon piros lett a bőröm, és ha lefekszek fáj is. Miért van ez? Köszi!
2008. júl. 18. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy le lehet égni. Sajnos már velem is előfordult! Vszínűleg le fogsz hámlani. :(
2008. júl. 18. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2008. júl. 18. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Uh, miért 8-al kezdted? :)

Simán leéghetsz persze, én voltam már rákvörös, és tök ciki volt...Ha kezd színed lenni, akkor már mehetsz hosszabb időre.

2008. júl. 18. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2008. júl. 18. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nah én 2 alkalommal voltam 6 percre,és másodszorra égtem le denagyon.Szóval le lehet de még mennyire :D De nekemis lenne evvel kapcsolatban egy kérdésem...ha már itt járok :D Ha leégek,akkor attól még barnulok,vagy lehámlik a bőröm és semmit nem ért az,hogy 6 percig sültem?:D Aki tudja nagyon megköszönném énis :D
2008. júl. 18. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem lehámlott a bőröm, szóval nem maradtam barna utána. Érdemes fokozatosan hozzászoktatni a bőrt (inkább többször rövid ideig), akkor nem lesz baj.
2008. júl. 18. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A 3. válaszadó vagyok. Én mondjuk nem szoktam hámlani, és leégés után mindig bebarnulok.
2008. júl. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!