Nektek mi a kedvenc hidratáló krémetek? Mit tudtok ajánlani? Bunkók ne írjatok
Az arcomon a T vonalnál meg az orrom mellett állandóan kiszárad,ha elkezdem hidratálni ,akkor pattanásos leszek.
Annyira zavar már .
Ezt jól elírtam, bocsánat. :D
*problémám
Hát én nem tudom ajánlani az olívaolajat, hiába használtam méregdrága, extraszűz, stb fajtát, nem segített, hámlott a bőröm és még mitesszereket is okozott, úgyhogy nem biztos, hogy minden bőrtípusnak jó.
A legolcsóbb és hatásos krém a patikai hidratáló, de csak estére ajánlom. Esetleg a kék níveát. Nappalra ami nagyon bevált - bár inkább vízhiányra, mint szárazságra, az a Helia-D zseléje.
De szerintem mélyebbre kéne ásni. Milyen a bőrtípusod eredetileg? Mivel tisztítod? Száraz, vagy vízhiányos? Mennyit (és mit) iszol egy nap? Ezeket gondold végig, esetleg kérd ki kozmetikus tanácsát, de neten is millió meg egy blog van, ami segíthet, ha nem értesz hozzá, utána ha sikerült behatárolni, mire van szükség, ajánlom a kremmania.hu-t, rengeteg véleményt olvashatsz másoktól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!