Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi a kedvenc hidratáló...

Németh Barbara83 kérdése:

Nektek mi a kedvenc hidratáló krémetek? Mit tudtok ajánlani? Bunkók ne írjatok

Figyelt kérdés

Az arcomon a T vonalnál meg az orrom mellett állandóan kiszárad,ha elkezdem hidratálni ,akkor pattanásos leszek.

Annyira zavar már .

2014. jan. 30. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A legjobb az olivaolaj, a még enyhén nedves börbe maszírozva. (NEM hülyeség!)
2014. jan. 30. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a privlémám, a Nivea Q10, nappali és éjszakai krém vált be, szuper. :)
2014. jan. 30. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt jól elírtam, bocsánat. :D

*problémám

2014. jan. 30. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet. Sőt mellé még érzékeny is az arcom így nem használhatok vegyi anyagokkal telített drogáriás krémet (pl Garnier, Nivea), mert különben kiütéses leszek. Nekem bevált az Ilcsi érzékeny bőrre való krémje, a kökényest is szerettem :)
2014. jan. 30. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom ajánlani az olívaolajat, hiába használtam méregdrága, extraszűz, stb fajtát, nem segített, hámlott a bőröm és még mitesszereket is okozott, úgyhogy nem biztos, hogy minden bőrtípusnak jó.

A legolcsóbb és hatásos krém a patikai hidratáló, de csak estére ajánlom. Esetleg a kék níveát. Nappalra ami nagyon bevált - bár inkább vízhiányra, mint szárazságra, az a Helia-D zseléje.

De szerintem mélyebbre kéne ásni. Milyen a bőrtípusod eredetileg? Mivel tisztítod? Száraz, vagy vízhiányos? Mennyit (és mit) iszol egy nap? Ezeket gondold végig, esetleg kérd ki kozmetikus tanácsát, de neten is millió meg egy blog van, ami segíthet, ha nem értesz hozzá, utána ha sikerült behatárolni, mire van szükség, ajánlom a kremmania.hu-t, rengeteg véleményt olvashatsz másoktól. :)

2014. jan. 30. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
A Clinique száraz bőrre való hidratálója.
2014. jan. 30. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Avon Vital arckréme,nekem bejött.
2014. jan. 31. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!