Sztrecskó kérdése:
Hajvágó olló vásárlásakor mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
Testvéreimmek egymásnak szoktunk otthon házilag hajat vágni. Szeretnénk befektetni egy jó minőségű, de nem drága ollóra, ami a célra tökéletesen megfelel, de mivel nem vagyunk fodrászok, nem kell profinak lennie. Milyen márkát ajánlotok? Mire érdemes odafigyelni? Minden ötletet várunk!2014. jan. 29. 12:14
1/3 Hepu válasza:
Az egészséges,szép frizura érdekében a jó olló elengedhetetlen. A vágó élek lehetnek simák, recézettek,teflon vagy más fém bevonatúak. Fajtájukat tekintve létezik: ritkító olló ,struktúrát adó olló, hagyományos vagy anatómiailag formázott olló. Ha nem nagy összegben gondolkoztok gondolok itt 5000 alatt,akkor érdemes körül nézni a rossman vagy a dm üzletekben,vagy esetleg fodrász kellékes üzletben .Én az utóbbit javaslom,mert ott jobban feltudnak világosítani mi mire való ,ha én ezt most részletesen leíróm kb 3 A4 oldal. Én az gondolom hagyományos ,,A" kategoriás olló ami maximum 2-3 ezer forint. A fodrász tanulok is hasonlóval kezdik a tanulást. Vannak örök márkák pl: Jaguar ( 10 ezertől 50 ezerig),Tondeo( 40 ezertől 250 ezerig),Haito (10 ezertől 35 ezerig),Blade(15 ezertől 40 ezerig),Olivia Garden (5 ezertől 17 ezerig),Ultron( 10 ezertől 18 ezerig), Fiskar (4 ezertől 2 ezertől) .Sok sikert a választáshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, ez nagyon hasznos volt!
2014. jan. 29. 15:10
3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Jártok még erre? Mi a különbség a fenti ollók között? Egyedül a ritkítót ismerem, a többi amit írt a valószínűleg fodrász válaszoló, azokat nem és érdekelne. Google nem volt a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!