Mennyire hatásos egy hajszínező sampon?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretném kipróbálni,hogy hogy néznék ki feketén,viszont befestetni egyáltalán nem szeretném a hajam.Ezért arra gondoltam hogy veszek egy hajszínező sampont,az alapból sötétbarna hajamra.Több kérdésem is lenne evvel kapcsolatban:mennyire hatásos,úgy értem mennyi ideig marad meg a hajban,nem fog tőle hullani,és főként rendesen kidobja a haj,mintha misem történt volna? ettől tartok egy kicsit. Ugyanúgy kell használni,mint egy normális sampont? Tudtok nekem termékeket ajánlani,amik pl. dm-ben ill. rossmannban viszonylag olcsón beszerezhetők? Előre is köszönöm a válaszokat!2014. jan. 27. 20:37
1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként még hozzátenném,olyat szeretnék,ami gyorsan kijön a hajból,mivel fogalmam sincs,hogy jól állna-e.
2014. jan. 27. 21:10
2/2 anonim válasza:
Én crazy colort használok de rózsaszínben és az nekem használ.Barna hajra még nem próbáltam.Fodrászcikkesnél lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!