Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudna segíteni a helyzetemen...

Tudna segíteni a helyzetemen egy fodrász?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok érdemes e fodrászhoz mennem, tudna e rajtam segíteni.

Eredeti hajszínem sötétbarna, nemrég vörösre festettem. Az eredmény sokkal sötétebb hajszín, lilás-vöröses árnyalattal. Kezd azonban kikopni.

Szeretnék azonban sötét szőke lenni. Megtudná vajon csinálni?

[link]

2014. jan. 27. 15:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy rövid a hajam. Nem tudom ez számít e valamit.
2014. jan. 27. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Számít, persze hogy megcsinálja egy fodrász.
2014. jan. 27. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors a választ!

Örülök, hogy van remény! :)

2014. jan. 27. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit :) Érdemes egy profibb szalonba menni, profi fodrászhoz, és egy kicsit több pénzt rászánni, hogy ne egy szénakazal legyen a végeredmény, csibesárga színnel. Emellett szerezz be hamvasító sampont, mert valszeg szükséged lesz rá. Sok sikert! :) Első voltam.

21/L

2014. jan. 27. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehogy azt mondd a fodrásznak, hogy sötétszőke akarsz lenni, és közben ilyen eredményt vársz, mint amit linkeltél, mert ez minden csak nem sötétszőke. A sötétszőke az valójában világosbarna :) Ez amit linkeltél egy elég világos szőke, olyan 7es árnyalatú kb, de még a 8ast is elhinném. Inkább vidd el a képet neki, vagy kérj tőle színskálát és együtt válasszátok ki!
2014. jan. 27. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat!!
2014. jan. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!