Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne szebb a bőröm?

Hogyan lehetne szebb a bőröm?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem aknés,és nincsen túl sok mitesszerem se.

Viszont vannak rajta "fehéres huplik",pattanás szerűségek,és nem is mondhatni túlzottan egytónusúnak.

16 éves vagyok,fiú,tudom,hogy ez a kamaszkorral jár,de mit tehetnék,hogy szebb legyen?

Bőrradírt heti kétszer használok,élesztőpakolást(natúr joghurt-élesztő),vagy mézes pakolást(méz-natúr joghurt,narancslé/almalé/citromlé),és van,hogy fahéjas pakolást is(fahéj-méz-natúr joghurt). Reggel,este megmosom langyos csapvízzel,de van,hogy napközben is,arclemosó tonikkal is szoktam esténként,iszok napi 3-3,5 l folyadékot(víz,cukormentes tea),nem eszem zsíros,fűszeres,cukros,fehér lisztes,olajos ételeket, helyettük sok zöldséget,fehérjét,gyümölcsöt.

A kozmetikus azt mondta,hogy mélyebb rétegekben zsíros a bőröm.

Előre is köszönöm szépen a hasznos,értelmes válaszokat! :)

2014. jan. 27. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Ki kell tiszítani,más megoldás nem nagyon van.
2014. jan. 28. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!