Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon töredezik a hajvegem,...

Nagyon töredezik a hajvegem, mit tudtok ajánlani rá?

Figyelt kérdés

Hosszú derékig erő hajam van.

Naponta 1x ha vasalom fodraszhoz 3-4 havonta járok.

Festeni is csak akkor szoktam.

Kipróbáltam már midenfele hajvegapolot ugyanúgy száraz és törik.

Mit ajanlanatok? Esetleg házi módszerek

2 naponta kenem szilikonos hajvegapoloval

2014. jan. 26. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne vasald naponta, és ha igen, akkor előtte alaposan fésüld ki, sűrű fogú flsűval.

Balzsamozd minden mosásnál, és pakolás.

Lehet ebből nem válik be az első, és kísérletezni kell, melyiktől lesz neked spec. puha.

2014. jan. 26. 11:00
 2/4 anonim válasza:

Szia! Én Satinique termékeket használok. Ennek a termékcsaládnak az a különlegessége, hogy Ceramid infusion system-et tartalmaz, ami ceramidot tartalmaz. Ráadásul nem is akár milyet- a hajban egyébként, természetesen is megtalálhatót. Így valóba be tud épülni a hajba, és helyreállítja azt.

A magasfényű szérum pedig megoldja a te problémád is. + megelégedettségi garancia is van ezeken a termékeken :) Bár nekem mindig működtek.

2014. jan. 26. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Bocsánat nem naponta hanemhavonta vasalom

2014. jan. 26. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A havi hajvasalást is iktasd ki az életedből. Töredezett hajvégeket vágasd le és olajos hajpakolást használj hajmosások előtt. Sokféle olajat kipróbáltam, az extra szűz olívaolaj vált be leginkább.

A legjobb hajvégápoló, amit valaha használtam és tényleg használ, az az Revlon Orofluido elixírje.

Szedj hajvitamint és igyál 2,5-3 liter folyadékot (főképp vizet) naponta.

2014. jan. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!