Sápadt archoz milyen hajszín illik (vörösön kívül)?
Vörösre festetem a hajam már évek óta (pirosas vörös, nem a naracssárgás) és mindenki mondja hogy ez áll a legjobban. Szerintem is, ez az igazi énem.
Viszont tervezem hogy lesz majd egy legalább fél éves időszak amikor pihentetni szeretném a hajam és valami egyszerűbb, kevésbé gyorsan kopó színre szeretném festetni.
A gond az hogy sápadt arcom van. Nem fehér, sápadt. Ne mondjátok hogy napozzak vagy szoli, mert nem tudok barnulni. A szolival kapcsolatban én veszélyeztetett vagyok, és a nap is elég káros, de amúgy sincs időm (meg türelmem) a napon lenni. Meg nem is bírom a tűző napot fizikailag.
Olyanok válaszát várom akiknek szintén sápadt, színtelen arcuk van. Milyen festék dobta fel az arcotokat? (lehetőleg drogériás márkát írjatok, szín sorszámával együtt)
Köszi
én is sápadt vagyok, amolyan átlátszó a bőröm és hiába voltam víz mellett egész nyáron és napoztam, semmit se barnultam. Hófehér vagyok /tesóm nyáron nem a nap miatt hord napszemüveget, hanem miattam, mert állítólag vakítok/.
De a hajszínem eredetileg vörösesbarna, amit nyáron a nap jól leszív és lesz belőle olyan rikítós vörös. Na az illik :) De próbáltam /csak hajszínező sampon volt/ olyan lilás vöröst is, de nekem az túl komoly volt. nem illettünk össze, és mikor elkezdett kopni a hajam rózsaszín lett. Na azt ne próbáld ki, mert nem szerencsés. Szerencse, h kimosódott :)
Az én vörösöm olyan téglás /világosbarnás vörösesre kopik. Nem a legjobb de megbarátkoztam vele.
A szőke abszolút nem én vagyok. Voltak régen szőke melír csíkok a barna hajamban. Akkor mindenki dicsért, de utólag már nem tetszik.
Valamilyen barnára kéne szerintem, mert azon nem látszik annyira a lenövés.
Persze tudom, hogy minden hajon másképp jön ki a szín, de van akinek bevált valamilyen barnás árnyalat?
Elfelejtettem írni, hogy lehetőleg ne a legdrágább festékmárkát írjátok ha írtok, mert nekem két dobozzal is kell venni belőle szóval dobozonként 1200 ft-ot ne haladja meg az ára (többnyire dm-ben vásárolok).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az elozo válaszoló vagyok, látatlanban a 6.1 -es színt tudom ajánlani, ami kb így néz ki:
És pont ez a hajfesték is jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!