Ha sűrű, és borotválástól megerősödött a szőröm, lehet gyantázni, vagy esélyes, hogy a bőrömmel együtt tépné ki a szőrt?
Intim gyantáról lenne szó. A lábam néha szoktam gyantázni, meg kétszer legyantáztam a bikini vonalam, de egyszer próbából csipesszel kihúztam egy szál szőrt a nagyajkamnál és Whááááá.. na nem is, hogy fáj, mert persze, hogy fáj.. naggyon fááj.. de iszonyat vékony a bőröm, és vastagok a szőrszálak.
Viszont borotvánál utálom, hogy fél nap múlva már szúr. Sőt, bizonyos részeken le sem viszi rendesen, ötször átmegyek rajta az ötpengéssel minden irányból, de akkor is szúr, marad fél milliméter szőr, hamarabb vagdosom magam össze, minthogy levágjam :(
Én a bikinivonalat epilálom. Eleinte tényleg kipattogott, de most már nem. Fáj, de hozzászokik az ember, és kibírja.
Csak a legbelső részt borotválom
Oké, hogy kozmetikus, de vékony a bőröm, vastag, sok a szőröm. A kérdés, letépheti-e a bőröm a gyanta, mert valakitől hallottam ilyet. A bikinivonalam elsőre véraláfutásos lett, másodjára viszont szép, igaz, ott picit vastagabb és "egyenesebb" is a bőr.
Pl. egy kis pihebajúszt le lehet kapni gyantával, de ha valaki már pl. 3-4 éve borotválkozik, és megpróbálja az arcát legyantázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!