Ha most festett fekete a hajam akkor 2 alkalom szőkítéssel már szép színt érhetek el?
Figyelt kérdés
mert márciusban születésnapom és akkor póthajat szeretnék.. ami már szőke legyen..2014. jan. 18. 23:19
1/8 anonim válasza:
Hat esetleg egy kivalo fodrasz segitsegevel talan...en a szokitest nem ajanlanam en is jartam igy csak sotet barnabol szokitettem es nem 2-3 alkalom kellett mire szep szine lett es a vegen azt tapasztaltam h a dus hajam annyira nagyon kezdett hulni, hogy nagyon megijedtem a lakasban mindenhol az en hajam volt, tobbet nem szokitettem soha, most mindjart 7 honappal a festes utan erzem h picit mar jobb a helyzet a vitaminoknak koszonhetoen !
2/8 A kérdező kommentje:
és ha lassan csináltatom szóval olyan májusig? akkor nem kíméli meg jobban?
2014. jan. 19. 10:27
3/8 anonim válasza:
én 3 éve fekete voltam pénteken szívattam le most világosbarna
4/8 anonim válasza:
ja és nem tette tönkre a hajam igaz a derékig érő hajam kulccsontig ér mert levágattam ugyanis a végét nem fogta volna be így egy szőkítéssel világosbarna lett.
5/8 anonim válasza:
Minden attól függ, milyen a hajad állapota, milyen festékkel volt és hányszor kenve eddig, mennyire ragaszkodnak a pigmentek a hajadhoz. Van, akinek a színleszedővel simán kijön a festék a hajából (a fekete), de van, akinek alig mozdítja meg. A színleszedő nem a szőkítőporos megoldás, és nem roncsolja a hajat. Kap az ember szerencsés esetben egy világos, meleg hajalapot, amit aztán lehet tovább világosítani. Persze nagyon világos, és főleg hamvasszőkére ne nagyon számíts, mert az igen nehéz elérni.
6/8 anonim válasza:
előző vagyok próbáltam a colour b4 extra erőset de halvány vörösesfekete lett a hajam teteje ez ammóniamentes nem roncsol de nem is használ
7/8 anonim válasza:
fekete hajból nagyon nehéz szoke szint elérni!! :( csak tonkre teszed a hajad a sok szokittésel!
8/8 A kérdező kommentje:
hát eddig természetes anyagu festékkel volt festve azelőtt pedig szinezővel most utoljára 1x lett befestve rendes festékkel feketére. viszont a fekete előtt kb másfél évig vörös voltam és félek hogy az előjönne a szivatásnál... május végére kéne szép szőke színt elérnem. addig 4-5 alkalom lenne amin szőkitik stb.. (havonta 1) annyival már szerintem kész lenne nem?
2014. jan. 22. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!