Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajszínből barna? :D

Fekete hajszínből barna? :D

Figyelt kérdés
Nyyah szóval :D már kb 1 éve lett előszőr befestve a hajam feketére, és most 3 hónapja csak már meguntam az eredeti hajszínem sötét barna és hogy tudnám "visszacsinállni" mert az egyik fodrász azt mondta,hogy szivassam le a másik meg,hogy akkor vörös lenne és azt is mondták,hogy befesteni meg nem lehet. Köszi előre is a válaszokat (: 15/F
2009. dec. 2. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

édes fiam, b.uzi vagy?!!!

imádom az ilyen kis imóboyokat, azt sem tudják már milyen hülyeséget csináljanak magukkal, aztán ha kinőtték, akkor sírnak, hogy hogy lehetnének újra normális emberek!

száni...

2009. dec. 2. 20:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Édes apám, nem vagyok b.zi! :D

És perszze ímoo bojj vagyok.Most akkor nagy cucc hogy egy árnyalatal sötétebbre festetem a hajam?Jah igen és sajnos már nem vagyok normális ember :'( :( :S

2009. dec. 2. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

hát kb mindegyik fodrásznak igaza van :D Nekem is egy évig volt fekete a hajam és mikor leszivattam, tök vörös lett. (mondjuk én kétszer szivattam le) Ha csak simán rá akarnál festeni a feketére, azt nem fogná be.

Hát csak a szivatás maradt... neked azért könnyebb dolgod van, mert feltételezhetően rövid a hajad. Egyszeri szivatásból már simán lehetsz sötétbarna. de elég valószínű, hogy le fogja dobni utána a festéket a hajad, és a töve szőkésebb lesz, a vége meg vöröses. Ennek ellenére nincs más választásod, mint a szivatás. Csak számíts rá, hogy utána még néhányszor rá kell festeni.

Illetve még lehet kapni a fodrászkellékesnél valamiféle festékradírozót. Én még nem próbáltam, azt mondják, ez kíméletesebb a hajhoz. Meg persze drágább is... Szóval ez leszedi a festéket a hajadról, de gondolom ez után is rá kell festeni a sötétbarnát.

Hát nem tudom, segítettem-e...

18.L

2009. dec. 3. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:

lenöveszted. Ha rövid a hajad ez nem gond. Lesz 2-3 cm .es lenövésed, akkor vágatsz belőle, így lenő az egész 4 hónap alatt.

V. nullásgép.

2009. dec. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!