Annyi dolgot kipróbáltam már, de mégse nő gyorsabban a hajam mióta befestettem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régebben festettem a hajam, de már az utolsó festés is egy éve volt, viszont azóta nagyon lassan nő. Próbáltam már mindent. Vitamin (ó igen, a DM-eset is!), fejmasszázs, koffeines sampon, ricinus olaj, bánfi sampont és hajszeszt, de egyik sem használt. Van még remény arra, hogy valami beválik? De komolyan! Van még bármilyen (lehetőleg természetes) módszer arra, hogy gyorsabban nőjön a hajam? Komolyan festés előtt kb 15 cm-t nőtt a hajam havonta ha nem többet, most meg kb fél centit ha nő úgy hogy masszírozom, koffeines samponnal mosom...2014. jan. 18. 17:35
1/7 anonim válasza:
15 centit nőtt havonta??? Na ne röhögtess:D az kizárt:DD Annyit egy év alatt nő..
2/7 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat elírtam... >< 1,5 cm.... :D
2014. jan. 18. 18:17
3/7 anonim válasza:
próbáld újra a ricinus olajas pakolást,csak legyél kitartóbb,2-3 hónap alatt lesz eredményes...
4/7 A kérdező kommentje:
4-5 hónapig használtam a ricinus olajat,de semmi sem változott, csak hamarabb zsírosodott.
2014. jan. 20. 12:24
5/7 anonim válasza:
Alfaparf energy ampullat +melegollos hajvagas !
6/7 anonim válasza:
A ricinus olaj lókuki. Keress rá a Nisim Fast nevu samponra, biztos meg tudod rendelni. Én angliában £25 ért vettem balzsammal egyutt. Szerintem elég ha csak a sampont használod. De azt tényleg elég redszeressen, elvileg mindennap kéne vele mosni, én 2 naponta mostam. Hagyd a hatni pár percig, de ne sokáig, mert ugye ez sampon, nem hajpakolás. Nekem ez az egy vált be igazán. 1,5 cm-t nott a hajam 1 hónap alatt. Elotte kb egy éve 1 mm sem. Szóval nálam ez hatalmas teljesítmény volt. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Kipróbálom a tippeket!
2014. jan. 24. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!