Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami jó bőrfehérítőt ajánlan...

Valami jó bőrfehérítőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Úgy utálom, hogy ilyen barna vagyok, mindenki cigánynak néz, pedig nem vagyok az. A színem nem olyan cigánybarna, halványabb, de így is idegesít.Mindenki fehér itthon csak én lettem ilyen szó szerint fekete bárány.

Ha lehet komoly válaszokat adjatok.Tudom, hogy van valami orvosi eljárás, mint amivel Michael Jacksont fehérítették ki, de pénzem sincs, meg nem akarom, hogy le essen az orrom, mint neki.

2014. jan. 18. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Na ez engem is érdekelne... anyukámnak is hullafehér bőre van, öcsém meg szőke kékszemű, csak én vagyok ennyire "más" mint ők, és mindenki azthiszi, hogy örökbe fogadtak, pedig nem, mert teljesen ugyanúgy nézek ki mint a nagymamám.
2014. jan. 18. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem a fehérítéstől esett le az orra, asszem orrplasztikája volt. Valamelyik nap néztem a tévében, hogy ahogy nálunk a barnítókrém a "divat", Indiában rengeteg különféle fehérítő krém van. Nem tudom mennyire hatásosak, de a lényeg, hogy van ilyen, keress rá neten.

Szóval van remény, de szerintem inkább fogadd el ilyennek magad. Ha nem így gondolod, képzelj a véleményem köré egy zárójelet.

2014. jan. 18. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebayen nézz körül, a koreai termékek között. Ott nagy divat a fehér bőr, és rengeteg jó minőségű és nem hiperdrága cuccuk van. [link] Ez az eladó megbízható és rengeteg terméke van.

+használj 30-as/50-es fényvédőt naponta

2014. jan. 18. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én olvastam egy olyanról,hogy frissen facsart citromlét összekevered mézzel,és kiülsz a napra,úgy egy órára. :D

Azt tudom,hogy a hajat fakítja,na,de,hogy a bőrszínt is...

Mindenesetre még a youtube-on is láttam egy videót róla,kommentekbe azt írták,hogy bevált.

Próba szerencse! :D

2014. jan. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!