Mit tegyek? 18/L
Figyelt kérdés
Az arcbőröm csupa mitesszer és nem tudom mit kezdjek vele, félek elmenni kozmetikushoz, mert egyszer amikor elmentem utána nagyon begyulladt és csak gyógyszer tudta rendbe hozni. De a mitesszerek megvannak és állandóan zsíros tőle a bőröm.Már teljesen kétségbe vagyok esve.2014. jan. 17. 20:19
1/7 anonim válasza:
használj bőrradírt, teafaolajt, én is most azt teszem :D ha kérdés van irhatsz privit :)
2/7 A kérdező kommentje:
sajnos a bőrradír nem segít már próbáltam 1 hónapon át
2014. jan. 17. 20:37
3/7 anonim válasza:
A mitesszerek és pattanások nem feltétlenül tüntethetőek el kozmetikai szerekkel. Nagyon fontos a méregtelenítés, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, az egészséges táplálkozás, a friss levegő, mozgás és ezek mellett a megfelelő kozmetikai szerek.
5/7 Storm Crow válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. Megvizsgál, elmondod mit szeretnél, és felír neked gyógyszert+külső oldatot. Elég hatékony cucc. Fél évig szedtem kb, de már 2 hét után érezhető a hatása.
6/7 A kérdező kommentje:
több mint félévig szedtem gyógyszert és el is mulasztotta a gyulladt pattanásaimat. De csupa mitesszer maradt a bőröm sajnos :(
2014. jan. 28. 21:02
7/7 anonim válasza:
én még azt próbáltam, hogy galajteát főztem, a galaj nagyon jó az ilyen pattanásra/miteszerre. És abba mártottam bele vattát és áttöröltem vele (csak kitartás kell hozzá, sajna én mindig hamar megunom ezeket)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!