Milyen haj állna jól nekem? (e-mailben küldök képet)
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom, hogy milyen frizurát vágassak, szóval kellene egy kis segítség. Ha valaki tudna segíteni, akkor először írja meg légyszi, hogy hol lakik és melyik suliba jár (ha diák), mert nem szeretnék valami ismerőssel "összefutni". :S
17/L
2009. dec. 2. 16:02
1/14 anonim válasza:
És miért is lenne gáz, ha egy ismerős meglátná, hogy te kérsz hajtanácsot? :) Ez nem szextanács, te! Ez nem gáz! :)
2/14 anonim válasza:
Pedig érdemesebb ismerősöktől tanácsot kérni. Én hiába mondom hogy vágass valami extrém frizut, lehet nem a te stílusod lenne.
3/14 A kérdező kommentje:
Persze tőlük is megkérdeztem, most nem akarok magyarázkodni. De azért jó lenne néhány független vélemény is.
2009. dec. 2. 16:22
4/14 anonim válasza:
Szia! Szabolcs megyében lakom, nem vagyok már sulis, 25 vagyok, lány, ha szeretnéd, adhatok tanácsot.
5/14 anonim válasza:
Szia! en nagyvaradi vagyok,nekem is nyugodtan kuldhetsz kepet!
18/l
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2009. dec. 2. 23:20
10/14 anonim válasza:
Hát engem biztos nem ismersz :D ugyanis Szerbiában, Zentán lakom, és a Thurzó Lajos suliba járok. Em nekem is küldhetsz. 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!