Mit szóltok ehhez a hajhoz?
2009. dec. 2. 14:43
11/20 anonim válasza:
12/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Rémes, olyan mintha elrontotta volna a fodrász.
15/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Kevésbé sűrű hajból is mutatós. A frufruja viszont tényleg nem jól van vágva.
16/20 anonim válasza:
Szerintem is vágasd kb. 5 centivel hosszabbra de am nekem is pici homlokom van és ilyenkor az a jó, hogy ha a hajadat elölről felcsatalodod egy picit púposan.Úgyhogy szerintem olyan legyen a hajad, hogy néha azt megtudd csinálni:)
17/20 anonim válasza:
Amit te csatoltál az 1szóval mondva borzalmas, de mondjuk Haydené sztem tökszép (2. oldal, 1. hozzászóló), de mindjárt én is keresek és linkelek. De ha az ilyen haj a szíved vágyok, akkor mit tegyek? De nagyon hamar megfogod unni, h semmi sem lehet vele kezdeni, főleg ha most hosszú a hajad. Pl. nekem nagyon-nagyon-nagyon hosszú hajam volt (majdnem térdig érő) aztán egyre csak tört le (mivel nem vágtuk), és aztán levágattuk ilyen állig érőre. Annyira nem tetszett, h ha megláttam egy régi képet magamról, akkor elkezdtem rögtön sírni,de úgy,h aztán egy jó ideig nem hagytam abba. Most meg tök szépen lenőtt, az eleje már a mellemig ér, és ha a hátulja is majd a mellemig ér, akkor majd tök szép frizut vágatok (persze egy kicsivel sem rövidebbet). Tom, h sokat írtam magamról, pontosabban a hajamról. Bocs, na akkor keresek, és linkelek :)
18/20 anonim válasza:
20/20 anonim válasza:
Jesszus. A hajam.hu n mindig változik, h ha tolódik, szal nekem nem ezek tetszenek, de vannak rajta jó hajak, csak keresni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!