Aki allergiás a hajfestékre, annak az allergiateszt elvégzése után milyen erősségű tünetek jelentkeznek?
Én allergiás vagyok, leírom milyen volt. (megjegyzem,hogy évekig festettem a hajamat, szőkétől,feketééig minden voltam,és egyik napról a másikra lettem allergiás..:( ).
Először csak festés után viszketett a fejbőröm,de nagyon durván, kb 2 napig,majd elmúlt. Ezzel annyira nem foglalkoztam. Majd egyszer arra ébredtem,hogy alig látok,a homlokom és fejtetőm bedagadt teljesen. SBO, injekciók, megfigyelés, stb. Azóta nem festem. Próbálkoztam többfélével,de csak allergiatesztig jutottam, mert mindig pozitív lett. Vagy könyökhajlathoz vagy a fülem mögé teszek festéket,mert ott érzékeny a bőr és annyira nem látszik. Nekem kb egy óra után bedagadt az a terület,piros volt és viszketett. Egyértelmű. De jobb ha 48 órát végighagyja az ember, lehet kései allergiás reakció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!