Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek milyen haj tetszik a...

Nektek milyen haj tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

fekete,barna,szőke vagy vörös

rövid,vàllig érő,félhosszú vagy hosszú

egyenes,enyhén hullàmos vagy göndör

2014. jan. 15. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:

barna, hosszú, göndör

Nekem barna hosszú és egyenes, ezért gyakran begöndörítem. De egyébként tök mindegy hogy milyen, az összes változat tetszik, ha szép egészséges. Lehet egy haj barna, hosszú és göndör, nem fog tetszeni, ha baromi száraz, töredezett, elvékonyodott.

2014. jan. 15. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:

vörös, hosszú göndör :)

ezt szeretem a legjobban ezért ilyen a hajam is. Alapból barna lenne, de a vörös sokkal különlegesebben áll :) Mondjuk a csokibarnát is szeretem, csak sajna nekem az eredeti inkább uncsi barna volt :/

a hossza és a göndörsége/hullámossága viszont eredeti.

2014. jan. 15. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Vörös, mindegy, milyen hosszú, mindegy, hogy göndör/hullámos/egyenes-e. Csak vörös legyen. Természetes vörös.
2014. jan. 15. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Hosszú, hullámos/göndör, és barnás vörös :)
2014. jan. 15. 17:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat :)
2014. jan. 15. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Legjobb barátnőm haja.Nekem ez nagyon tetszik.Enyém sajnos nyakig ér csak és elég ritka is színben pedig világosbarna.

2014. jan. 15. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Szőke, hosszú, egyenes.:)
2014. jan. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!