Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan állítsam be a hajam...

Attilaa097 kérdése:

Hogyan állítsam be a hajam hogy ílyen legyen a frizurám?

Figyelt kérdés

Hát ez lenne itt a nagy kérdés,Van egy haverom akinek rohadtúl tetszik a frizurája, és azt szeretném megkérdezni hogy mennyit növesszem még,mert jelenleg csak 6 cm es..mivel kezeljem,milyen gyakran járjak fodrászhoz.Meg hogy mivel tudom "beállítani" vagyis mivel érdemes..Ittlenne két darab kép:

[link]

[link]

2014. jan. 14. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezed meg tőle?
2014. jan. 14. 22:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert nem ismerem annyira.Más választás nincs.
2014. jan. 14. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom ez nagyon ocsmány frizura.:s(Bocsi.) De ha ennyire tetszik akkor szerintem növeszd még legalább 7-8 cm re oldalt nyírasd le és fürdés után mindig fésüld el úgy oldalra. Majd reggel egy kis hajlakk.:)
2014. jan. 14. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó ég, ez a haj nagyon ocsmány...

Egyébként szerintem is oldalra fésülés és hajlakk. De, ha nem akarsz hülyét csinálni magadból, szerintem inkább hagyd:D

2014. jan. 15. 00:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:P Hát nekem ez tetszik :) Most is oldalt felvan nyírva,csak nagyon punkos... És nemtetszik és és sé :D nagyon megtetszett a frizurája.. Mert hogyis mondjam tetszik hogy hosszú és oldalt felvan nyírva :D...De köszi a válaszokat! :) Nemtudjátok hogy a fodrász kb milyen áron készíti el?
2014. jan. 15. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen hajért egyszerűbb,ha bekopogsz valamely nőismerősödhöz és a kezébe nyomsz egy hajnyírót(ha neki nincs) meg egy friss borotvapengét,hogy megcsinálja.Fél perc alatt megoldható.Egyébként az egy dolog,hogy neked tetszik,de jól is állnak?Félreértés elkerülése végett nekem nincs bajom vele,de mint minden érdekesebb hajat,ezt is tudni kell ám viselni. :)
2014. jan. 19. 09:18
 7/7 baby011 válasza:
kicsit olyan meleg hatása van ha érted mire gondolok???sztem is elég pocsék de elmész fodrászhoz sztem simán megérti mit szeretnél vagy tedd fel telódra és mutasd meg neki!!!
2014. jan. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!