Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudassam a barátnőmmel,...

Hogyan tudassam a barátnőmmel, hogy kezelje a mitesszereit?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet finoman megmondani neki, hogy csinálni kellene valamit a bőrével? Azért mégsem mondhatom meg neki, hogy szívem mitesszeres vagy. Írjatok légyszi olyan ötleteket amivel biztosan nem fogom megsérteni. Köszi!
2009. dec. 1. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
énis igy voltam. én nekiálltam kinyomkodni neki aztán akkor magától rájött hogy kéne valamit kezdeni magával XD amúgy nemtom hogy kéne neki megmondani. nekem ez bejött nem sértődött meg. sok sikert!
2009. dec. 1. 21:08
 2/10 anonim válasza:
Nyomkodd ki neki.
2009. dec. 1. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Sminkeljetek együtt!

Akkor ő hozza fel a témát.

2009. dec. 1. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
De szerintem megmondhatod neki hogy mitesszeres. Bar biztosan tudja ö is, csak azt nem hogy teged ez zavar.
2009. dec. 1. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy ő is tudja, csak nem könnyű a miteszereket kezelni... Kérdezd meg tőle, hogy ő mivel ápolja az arcát és akkor ez lesz a téma, aztán finoman belefűzheted a mondanivalód.
2009. dec. 1. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:

te lány vagy vagy fiú?:D

ha lány vagy, akkor eccerűen kérdezd meg tőle, hogy miteszeres-e az orrod, merthogy tegnap leápoltad és kívéncsi vagy h mennyire voolt hatásos. aztán ő meglátja ah szép miteszertelen orrod, meg meghallja h ezt ápolni is kell, és elkezdi majd ő is :D

ha meg pasi vagy akkooooor....fhúha, ezt nemtom :D megvan. kérdezd meg tőle, hogy mik azok a fekete pöttyök az orrán, mert eddig nemvoltak ott....te fiú vagy, úgyhogy lehetsz ennyire tudatlan, h nemtudod h azok mitesszerek :D

2009. dec. 2. 13:11
 7/10 A kérdező kommentje:
fiú vagyok.. a barátja:D
2009. dec. 2. 20:33
 8/10 A kérdező kommentje:
biológia tagozatra járok:P Ezt azért nem hinné el, hogy én nem tudom mi az a mitesszer:D
2009. dec. 2. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocs!

Hát akkor nehogy együtt sminkeljetek!

Játsszatok pl. eszkimópuszisat. Nyomjátok egymáshoz az orrotokat. Közben megszólalsz: - Jaj, mi volt az orrodon?

A válasz: - Biztos a mitesszerem. Tudsz rá valamit?

2009. dec. 3. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor eccerűen csak közöld vele, h a mitesszer nem áll jól neki, mert annyira szép az arca, h nemlenne szabad a mitesszereket rontani rajta
2009. dec. 3. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!