Mivel tudnám visszafesteni a hajam kíméletesen?
szőke hajam volt , de tegnap befestettem barnára. Nem számítottam arra hogy ennyire barna lesz, szinte már fekete. Szeretném valahogy visszafesteni, olyan mézszőkére, de nem tudom hogyan mert azt sem szeretném , hogy kihulljon a hajam.
Hallottam egy anyagról ami úgymond lemossa a festéket a hajról. Van aki hallott ilywn fajta dologról vagy fessem vissza sima hajfestékkel? Ha igen akkor milyen fajtával?
Hajfestékkel hiába, azzal nem lesz világosabb. Le kellene szívatni. Próbálkozhatsz hajradírral, de nem biztos, hogy tökéletes lesz a végeredmény - a hajadnak semmiképp nem tesz jót egyik se.
Én azért a művelet előtt mindenképp várnék pár hetet. Addigra lehet fakul a hajad picit, elsőre az új frizurája nem szokott tetszeni az embernek, mert szokatlan, adj egy kis időt magadnak is, hátha mégis bejön. De legalább addig is van egy kis ideje regenerálódni a hajadnak. Tegyél rá heti 1-2 alkalommal valami tápláló pakolást.
Ha még hetek múlva sem tudsz ezzel megbarátkozni, akkor kérj egy időpontot egy fodrászhoz. Ha számít a hajad állapota, akkor inkább ne otthon kísérletezz vele.
Ha bolti festéket kentél rá, van esélyed, hogy kopjon, úgyhogy türelem.
Amúgy több módszer van a pigmentek eltávolítására, viszont mind igénybe veszi a hajat - egyik jobban, másik kevésbé.
A színleszedés fodrászoknak sem sikerül mindig (sajnos), úgyhogy otthonra annyira nem ajánlom, ha nincs gyakorlatod az ilyenben.
Köszi a válaszokat :)
Várok egy picit ezzel az egésszel és ha nem szokom meg akkor azt hiszem megyek a fodrászhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!