Szemkörnyéki ráncok (vonalak) 28 évesen, hunyorgás miatt, mit lehetne csinálni? Megfelelő szemüveggel halványulnának?
Figyelt kérdés
Van szemüvegem, de gyengébb, mint amivel teljesen jól látnék. Azt hittem, így javul majd a szemem. Egy kicsit lehet hogy javult, de a probléma az, hogy már most halvány vonalak vannak a szemem alatt. Erre nem gondoltam sajnos. Lehet még valamit csinálni, azon kívül hogy megfelelő erősségű szemüveget hordok? Szerintetek halványulni fognak azok a vonalak? Szemkörnyékápolót néhány éve már használok, de úgy látszik ilyen esetben nem sokat ér.2014. jan. 14. 01:26
1/5 anonim válasza:
Igen,egy jó szemüveg,de kell egy szemkrém is amivel esténként masszírozd át,körkörösen a bőrt.
2/5 A kérdező kommentje:
Melyik szemkrémet ajánlanád ilyen esetben?
2014. jan. 14. 09:34
3/5 anonim válasza:
Bármelyik jó itt a mozdulaton a simításon van a hangsúly.Nem kell drága!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a gyűrűsujjammal szoktam beütögetni a krémet, de masszírozni is kell? Félek, nehogy rosszul csináljam és tovább ártsak a bőrömnek :(
2014. jan. 14. 22:22
5/5 anonim válasza:
A szemránckrémek ideiglenesen feltöltik a sejteket, ennek következtében tűnik el arra az időre a ránc, de utána erősebb lesz. Persze ezt évek alatt lehet észre venni.
Inkább a shea vajat ajánlom. Az nem feltölti, hanem regenerálja a sejteket.
Ajánlok még szemtornát. Azzal a látásod is javul és csökkenti a ráncokat is. Írd be a keresőbe, hogy szemtorna és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!