Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített, vékony szálú,...

Szőkített, vékony szálú, töredezett, elektromos hajamra hajvasaló?

Figyelt kérdés
Világos szőke (festett) nagyon vékony szálú, szög egyenes, tépett, ezáltal töredező hajam van. Glisskur samponnal, balzsammal mosom és ugyanilyen hajvégápoló spray-t használok a végére (csak ezeket viseli el), de mégis folyton elektromos és kócos a hajam. Úgy hallottam, hogy a Rowenta Respect és a Belissima (Hajas által reklámozott) hajvasaló az ilyen sérült és igénybevett hajat is rendbe rakja egy kicsit. Mi a tapasztalatotok? Mit tegyek? Vegyek egyet és heti 1x alacsony hőmérsékleten kivasaljam, vagy van valami csodaszer, ami erre jó?
2009. dec. 1. 16:09
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Remington!!! A legjobb! Próbáld ki!!! [link] ez kerámia lapos, olcsó, 5-6000 Ft. !

2009. dec. 1. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Hallottam, hogy a Remington jó, viszont nekem "gyárilag" egyenes a hajam, vagyis nem egyenesíteni szeretném, hanem puhábbá, és kevébé szállóvá szeretném tenni. Csak attól félek, hogy ha az amúgy is igénybevett hajam megvasalom néha, nem ártok vele, hanem még jobban tönkre teszem. Vagy mégsem? Kisebb hőfok??
2009. dec. 1. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele mégha 100° vagy az alatt vasalod a hajad mégiscsak "égeted".

Szerintem természetes módszerekkel próbáld helyrehozni. Ez csak ronthat a helyzeten :)

2009. dec. 1. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a hajad töredezik akk muszáj levágni a töredezett részt. Ezután kezd el ápolni minden féle pakolásal stb.

Na szal a vasaló.Ha egyenes a hajad akk szerintem elég 150-160 fokon vasalni(az enyém is egyenes én 170-en vasalom minden nap) de használj hozzá hővédőt(nekem ezután nem szokott szálni)!Ha elektromos a hajad akk nézz utánna olyan vasalóknak amiken van ilyen ionos funkció.Nem tudom h mennyit ér,de szerintem segítene.

Na amiket én ajánlok vasalók(még nem használtam őket csak jót hallottam felőlük):Imetec BELLISSIMA B1 700,Remington S9950 Shine Therapy,Braun Satin hair.

2009. dec. 5. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és még valami! A hajvasalótól nem lesz puha a hajad,mivel a vasalók szárítanak. Ha puha hajat akarsz akk csinálj oliva hajpakolást!
2009. dec. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!