Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha vizes a hajam, nagyon...

Ha vizes a hajam, nagyon hullik. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Persze, egyébként is hullik, hiszen festem. De most nagyon feltűnt, hogy mikor mosom a hajam ,nagyon hullik :( Már direkt kisebb mozdulatokkal, gyengébben mosom.

ricinust, és olívaolajat is használok olyan 2 hetente egyszer. az már eszembe sem jut hogy a még nedves hajamat kifésüljem, mert sírva tudnék fakadni, hogy mennyi haj van a fésűn. Csak akkor merem megfésülni, ha megszáradt ( magától. nem szárítom,nem vasalom ).Ötlet esetleg? lehet valami vitaminhiány?

2014. jan. 11. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
öö én is ugyanilyen helyzetben voltam nemrég, és tudom mit érzel, a megoldás: csak hajmosás előtt mosok hajat, hajmosás után tilos, mert akkor a leggyengébb a haj, max haszárítás után szabad, de visesen nem. És én csak hajmosás előtt fésülöm, máskor csak nagyon ritka esetekben.
2014. jan. 11. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
"csak hajmosás előtt fésülöm ki" akart lenni :D
2014. jan. 11. 20:02
 3/8 anonim válasza:

Lehet,hogy megfázott a fejbőröd.

Télen amúgy is erősebb a hajhullás,ezt mindenki észre veszi.Az is lehet,hogy nem eszel vitaminban gazdag ételeket. Figyel oda a táplálkozásra is,nagyban befolyásolja a hajhullást.

2014. jan. 11. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Első körben szedj vasat! Használj valami jó gyógynövényes sampont, hajmosás után mindig használj hajbalzsamot!
2014. jan. 11. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha hajmosás közben hullik nagyon a hajad, akkor az csak azért van, mert az igénybevételtől egyszerre hullanak ki azok a hajszálak, amik amúgy is kihullanának. Nem kell megijedni, eszességében nem válsz meg több száltól, mint amúgy.
2014. jan. 11. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
"összességében" akart lenni, elnézést
2014. jan. 11. 20:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Mézes hajbalzsamot használok anélkül nem merek nekiállni hajat se mosni, mert nem bírom kifésülni se.
2014. jan. 11. 20:36
 8/8 anonim válasza:

Itt van pár házi praktika az erős,dús hajért,régebben én is csináltam hasonlót :)

[link]

2014. jan. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!