Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bőrszínű tetoválás?

Bőrszínű tetoválás?

Figyelt kérdés
egy kutya megkarmolt, bár nem volt mély, de fehér heges maradt. a felülete a bőrömnek egyenletes, csak a színe fehér. orvos azt mondta, pigmenthiány, és nem lehet vele mit kezdeni de nagyon zavar. nem lehetne esetleg kitetoválni a hegeket olyanra mint a bőröm szine?
2014. jan. 10. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább elfedni normál tetoválással. Pontosan ugyanolyan bőrszínt úgysem nagyon tudnak kikeverni, de ha esetleg sikerülne is, ha egy kicsit lebarnulsz vagy változik a bőr színe idővel, akkor ugyanott vagy.
2014. jan. 11. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Sosem lesz pont olyan, mindeki színváltós még a feketék és az albínók is. Nyáron barnább, télen sápadtabb vagy.
2014. jan. 11. 01:44
 3/3 A kérdező kommentje:
tudom, de most tiszta fehér....jobban mint a csuklóm belső fele ahol nap se éri nagyon...azt gondoltam h pontosan ugyanolyan nem lesz, és nekem azis nagyon jó lenne, ha valami hasonló(!!!) színűvel lehetne, ami nem annyira rikít a bőrömön mint ez a fehér. normális tetoválást nem szeretnék oda, pont azért, mert az még föltűnőbb lenne, és nem tudnám eltakarni ha olyan alkalom van. de a lényeg ugye az, hogy valamilyen bőrszínt lehet ?
2014. jan. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!