Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan áll jól egy férfinak,...

Hogyan áll jól egy férfinak, ha kopasz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy több férfinak is jól áll, ha kopasz.. de rengeteget látok olyat is, akinek úgy áll mint egy frissen borotvált skinhead (félreértés ne essék, semmi bajom velük, de láthatóan más stílus) Egy ilyen megjelenésnek a drága öltönyön kívül van más titka? Spéci nyírógép vagy bármi? Főleg hozzáértőket kérdeznék, értelmetlen válaszok kíméljenek, Köszönöm. [link]

2014. jan. 10. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább stílus és arcfüggő, mint a legtöbb frizura..nekem mondjuk senkin nem tetszik, ez meg ízlés kérdése:D
2014. jan. 10. 02:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a kopasz pasik. Persze ha eleve csúnya az arc, rossz a fejforma, azon nem segít a kopaszság. Ha meg genetikailag kopaszodik valaki, az a legjobb, ha letúrja a maradékot.
2014. jan. 10. 04:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb kopaszság az, amikor legalább 0,5-1 millimétert hagy az ember. Mint az általad mellékelt képen Berkinek is. A teljesen kopasz, messziről fénylő fejeket egyáltalán nem szeretem, az bennem is skinhead hatást kelt, és egyáltalán nem találom szexinek.

Sokan azért borotválják a fejüket, mert kopaszodnak, és nem akarják, hogy a nők ezt észrevegyék. De ilyen esetben is szerintem sokkal jobban néz ki, ha legalább azt a 0,5-1 mm-t meghagyják. Mondjuk engem nem zavar, ha egy férfi kopaszodik, és egy csomó barátnőm is így van vele), szerintem feleslegesen paráznak ilyesmitől a pasik.

(25 L)

2014. jan. 10. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Van akinek kifejezetten jól áll egyéniség kérdése is,viselni tudni kell.
2014. jan. 10. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!