Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet Budapesten nagyobb...

Hol lehet Budapesten nagyobb mennyiségű ricinusolajat kapni?

Figyelt kérdés
Ahol jártam, mindig 30g-ot adtak... és nekem egyszerre több kellene, mondjuk 200 milis mint régen...de már sehol sem találok olyan helyet, ahol ennyit lehet venni. Valaki tud mondani konkrét helyet Budapesten, ahol talált nagyobb mennyiségben? Nem akarok már a 800adik gyógyszertárba is bemenni, ezért inkább megkérdezem, mert ahol eddig voltam hiába mondtam h hajra kell, nem tudtak nagyobbat adni, mert nem is volt.
2014. jan. 9. 09:17
 1/1 anonim válasza:
Keleti pályaudvarnál az Aranypajzs patika. Ott 100g-ot is adnak. Sőt, egyszer nem volt nekik, akkor adagolták ki nekem. Mondtam, hogy két db kellene, így inkább egy 200g-os üvegben adták. :) De ez szerintem ritka. Inkább csak 100g-osat adnak legnagyobbnak.
2014. febr. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!