Mik a tapasztalataitok a RIO otthoni lézeres szőrtelenítőről (RIO SALON LASER, RIO SCANNING LASER)?
Szia!
Én használtam/használom most is, a Rio Scanning Laser x60-as lézeres szőrtelenítőt. Kb fél éve vettem a Minden ami Nő webáruházból és csak jókat mondhatok:) az első hónapban nem mondtam volna hogy megérte, mert sok időt töltöttem vele és nem láttam az eredményeket, de aztán lassan elkezdtek kihullni a szőrszálak és most már csak itt-ott foltokban vannak kósza szálak. Így aztán most ha előveszem pár hetente egyszer, akkor oda teszem a fejet ahol még látok szőrt és hamar végzek is. Nem hittem volna hogy ennyire megkönnyíti a dolgomat. Azt gondoltam, hogy valamennyire ritkul majd a szőrzetem és én már annak is örültem volna. A kozmetikusom persze azt tanácsolta hogy inkább menjek hozzá IPL-es szőrtelenítésre és ezek az otthoni kütyük nem érnek semmit-na mindenesetre én adtam neki egy esélyt. A kozmetikus sem szeretné nyilván a saját üzletét rontani, így nem fogja senkinek sem tanácsolni hogy oldja meg otthon olcsóbban.
Amit elmondhatok, hogy ez elején le kell ülni és végigcsinálni a több órás kezeléseket a kedvenc sorozatod előtt:) és ez azért néha macerás. Dehát bejelentkezni a kozmetikushoz is az, mi nők tudjuk ezt.....
Úgyhogy összességében fél év kitartás, utána néha utókezelések. Aki ezt vállalni tudja(plusz a pénzt a gépért-amit én el fogok adni vaterán fél év múlva)annak megéri. De ez személyes vélemény, más is írhatna tapasztalatot!
Pusza
Nii
szia! Ez a kérdés engem is érdekelne,én is egy Rio Salon Laser x60 ast szeretnék venni,de semmi vagy csak kevés tapasztalatot találok rolla.
Az előző hozzászólóhoz: már eladtad a gépet ? Érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!