Most lenne az elso hajfestesem. A kerdesem az lenne, hogy festeket vigyek a fodraszhoz vagy azt ott nala valasszam ki?
Nekem a párom fodrász. A szalonban használt hajfestékeik sokkal jobb minőségűek, mint a drogériában kaphatók. Ők ki tudják keverni az ottani festékekből azt a színt, amire vágysz és tényleg olyan színű is lesz a hajad, nem úgy mint ami a bolti hajfestékek dobozán van feltüntetve, aztán teljesen más árnyalatot kapsz.
Kb 5-10 ezer körül fogsz fizetni vágással, mosással együtt.
én még olyan fodrásznál nem jártam, akihez bármit is vinnem kellett volna - aztán én is fodrász lettem, és természetesen nekem is van mindenem, festékem is. Szép is lenne, ha nem igy lenne...
Eleve nem lehet profi munkát végezni csak professzionális termékkel, és felelősséget is csak azért lehet vállalni.
Köszönöm a válaszokat, akkor nem viszek én festéket!
Az árak kicsit ledöbbentettek. Mini város ez, nem túl felkapott fodrásszal, hogy egy egészségügyi vágásért és festésért 10 ezret fizessek..vagy cska nem vagyok tisztában az árakkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!