Hogy merjek a barátomnál smink nélkül lenni ha ilyen a bőröm?
Szeretjük egymást,még nem tartunk ott,hogy sokat legyünk egymással (suli miatt leginkább...) de ha oda kerül a sor akkor én nagyot fogok égni:/ Szeretek smink nélkül lenni,de megőrülök a szép bőrért.
Nem kenném magam semmivel nappal ha normálisabb lenne a bőröm és eltűnnének a kis hegek meg a pirosság...
Sokan mondják,hogy nem szabad kenni,de hiába...egész nyár alatt nem kentem semmivel és mégis ugyanolyan volt...
Akinek van barátja az hogy oldja meg ezt a kínos részt?
Nekem is szebb a bőröm egy kis alapozóval vagy BB krémmel, de pont az a jó a barátommal, hogy ő mindenhogy szeret. Nem érdekli, hogy nem porcelánbaba bőröm van, az sem ha kijön valami csúnya pattanás, neki mindenhogyan tetszem :) Szerintem ez a normális egy párkapcsolatban. Ha úgy már nem tesztel neki, akkor eleve rossz az egész kapcsolat.
Te nem szeretnéd ugyanúgy a barátodat, ha éppen nem csúcsformában van?
Természetesen Szeretjük egymást nagyon és épp ezért szeretnék a legjobb lenni neki:)
Csak érdekelnek az esetleges megoldások.
Soha nem használok alapozót. Sokszor óriási pattanások jönnek ki az arcomon, be is szokott dagadni az arcom.Barátom ugyanúgy szeret éy ugyanúgy szépnek tart(örülök hogy ilyen vak a rózsaszín felhőtől xD)
Keress fel egy bőrgyógyászt ő segíthet. Valóban nem ajánlatos kenni de magától nem jön rendbe.
Hosszútávon végképp rossz a sok alapozó mert csúnyább lesz a bőröd és öregít.Ismerősöm is legalább 10 évvel idősebbnek tűnt.Pedig a 30at se súrolta...
Ha a barátod szeret akkor nem a külsőd érdekli elsősorban.:)
Köszönöm szépen:)
még a pattanásokat meg is oldom...csak utána a pirosság a bajom:/ meg néha a hegek...
piros hegek maradnak utána
leginkább ez zavar,főleg az arcom alsó részénél
Az arcom nekem is tele van ronda piros foltokkal, azon kívül sem tökéletes a bőröm. De ha párommal alszok, nem szokott érdekelni a dolog, inkább lásson így, és fogadjon el, mint valami kamu cukormázat imádjon, és ráadásul nem vagyok hajlandó sminkben aludni. :D Sőt, ha nem megyünk sehova, akkor nappal sem igen kenem ki magam, max egy kis korrektort, ahova muszáj.
Egyébként vicces, de sok pasi nem fogékony az ilyesmire. Nálunk pl neki tök szép a bőre (örülnék, ha az enyém lenne olyan :D) és folyton rinyál, ha kijön rajta egy patti, szóval gondolod én mit paráztam. :D Erre egyszer kijelentette, hogy szerinte semmi baj az enyémmel meg tök jó... hát oké, talán sötétben, 20 méterről lehet, hogy az. :D Ellenben arra rendszeresen beszól, ha valahol észreveszi a sminket (minden alapozó túl sötét, ha csak korrektort használ az ember, akkor az úgyis rossz valahol, stb. :D) és az zavarja.
Szóval szerintem vedd lazán. Ha pedig olyan paraszt, hogy ronda megjegyzéseket tesz, legalább tudod, hogy nem ő a tökéletes ember. :D
(és bocsi, ha picit hosszú lett)
Köszi:)
Nem szokott beszólni,elfogad meg minden csak én szeretnék túl jó lenni:)
Nappalra csak BB krémet szoktam
vagy néha korrektort ahova kell.
Amikor haza jövök akkor egyből ápolom,tisztítom és stb...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!